Gala Premiilor Emmy 2017. Nicole Kidman şi Alec Baldwin, printre câştigători

Cele mai îndrăgite emisiuni şi seriale americane de televiziune au fost premiate, aseară, la cea de-a 69-a Gală a Premiilor Emmy. Printre marii câştigători se numără show-ul "Saturday Night Live" şi serialele "The Handmaid's Tale" şi "Big Little Lies", dar şi actorii Nicole Kidman şi Alec Baldwin. Gazda ceremoniei a fost comedianul Stephen Colbert, care a dat startul petrecerii cu un cântec.

Elisabeth Moss a primit titlul de cea mai bună actriță în rol principal, pentru apariţia ei în serialul "The Handmaid's Tale", iar colega ei de platou Ann Dowd s-a ales cu un premiu pentru cea mai bună actriță în rol secundar. Producţia a mai luat două premii pentru cea mai bună regie și cel mai bun scenariu pentru un serial dramă.

Premiul Emmy pentru cea mai bună mini-serie a fost acordat dramei "Big Little Lies", care le are ca protagoniste pe celebrele actriţe Nicole Kidman și Reese Witherspoon. Kidman a ținut un discurs emoţionant şi a dedicat premiul familiei sale.

"Sunt mamă şi soţie, am două fetiţe mici, Sunny şi Faith. L-am rugat pe scumpul meu soţ, Keeth, să mă ajute să parcurg această cale artistică. Am sacrificat foarte multe pentru asta. Acest premiu este al tău", a spus actrița Nicole Kidman.

Cu un premiu s-a ales şi actorul Alec Baldwin, pentru modul în care l-a ironizat pe președintele american, Donald Trump, în cadrul emisiunii "Saturday Night Live" de la postul tv NBC. Episodul cu Baldwin a înregistrat un record de audienţă. Pentru actorul, în vârstă de 59 de ani, aceasta este a 18-a nominalizare la premiile Emmy. El mai are în palmares două statuete.

Gala premiilor Emmy este nu doar o ceremonie dedicată celor mai bune filme şi celor mai remarcabili actori, dar şi un adevărat spectacol de modă. Multe dintre vedetele care au călcat pe covorul roşu au strălucit, la propriu, în ţinutele alese.

Sofia Vergara, Nicole Kidman şi Jessica Biel se numără printre vedetele care au atras toate privirile la Gala Premiilor Emmy din acest an.

Lasă un comentariu