Game show-ul DA sau NU: O mamă a 28 de copii a plecat acasă cu 27 de mii de lei

Embed:

O mamă a 28 de copii a plecat acasă de la game show-ul DA sau NU cu 27 de mii de lei. Femeia şi-a ascultat raţiunea şi a ales oferta bancherului. Dacă mergea, însă, până la capăt cu servieta aleasă din start, câştiga 50 de mii de lei.

În timpul jocului, femeia a fost surprinsă de Marian Danu, bucătarul de la PRIMA ORĂ , care i-a adus doamnei Ana bucate tradiţionale din Italia. 

Ana Fortuna a venit în platou însoţită de 6 dintre cei 28 de copii ai săi. Toţi au fost înfiaţi de femeie şi soţul ei, întrucât cuplul nu poate avea propriii copii. 

Băiatul care alerga după soţii Fortuna se numeşte Iurie, iar acum, locuieşte în America. Contactat de echipa DA sau NU, tânărul i-a transmis mamei sale un mesaj de încurajare. 

Mesajul a emoţionat-o până la lacrimi pe femeie. 

Câţiva ani în urmă, Ana Fortuna a ajuns în Italia. Femeia a rămas impresionată de mâncarea italiană, iar echipa DA sau NU i-a oferit posibilitatea să o guste din nou. Bucatele au fost pregătite de Marian Danu, bucătarul de la PRIMA ORĂ.

Surpriza bucătarului a fost însoţită de un mesaj şi un buchet de trandafiri din partea uneia dintre fiice, care este stabilită în Turcia.

Următoarea ediţie a game-show-ului DA sau NU va putea fi urmărită sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, la PRIME.

Lasă un comentariu