Găsită moartă! Femeia de 30 de ani, dispărută la Ţâpova, găsită de un copil

Embed:

Femeia care a dispărut în timpul unei excursii la Ţîpova a fost găsită astăzi moartă. Corpul neînsufleţit a fost depistat de un adolescent de 15 ani sub o stâncă numită cascada "Moartă".

Potrivit băiatului, locul este inaccesibil și puțin cunoscut. Poliţia spune că pe corpul femeii nu au fost depistate semne de moarte violentă şi presupune că aceasta ar fi căzut în gol.

Femeia de 30 de ani ar fi plecat la Ţâpova cu un grup de persoane pentru a practica yoga. Ea a dispărut de sâmbătă după-amiază, iar de duminică a fost căutată de peste 120 de salvatori. Aceştia au fost ajutaţi de un adolescent de 15 ani care cunoaşte bine locurile şi le-a sugerat zone ce ar putea atrage turiştii.

"- Da, ea poate ajunge acolo şi pe jos, acolo în deal cărare nu este, doar de pe la izvor să fi ajuns. - Un om care nu ştie locurile poate ajunge acolo? - Doar dacă se rătăceşte", a spus localnicul Pantelimon Evtodii.

"- Ne-a spus care sunt locurile vizitate sau specifice şi fost ocolo o echipă din trei persoane. - Este vie? - Vizibil, aici noi nu ne-am apropiat, aici tre să se apropie organele competente şi să-şi spună părerea", a afirmat şeful DSE al MAI, Anatol Viniciuc.

Părinţii femeii au refuzat să vorbească cu presa. 

"Suntem aici de la ora 8 şi jumătate, am început căutările, am fost repartizaţi pe grupe. E greu, acolo ca să te urci nu ai ce căuta, cătările la fel merg foarte greu, sunt ghimpi, te rupi şi te înghimpi că sunt spini", a zis salvatorul Ghenadie Zagorodniuc.

Pentru a o găsi pe femeie, salvatorii au apelat şi la tehnologii moderne.

Femeia este proginară din Ialoveni şi are doi copii.

Lasă un comentariu