Gata pentru înterimat. Nistor Grozavu vrea să vină în fruntea Capitalei

Embed:

Viceprimarul Capitalei, Nistor Grozavu, este gata să preia interimatul şi să vină în fruntea Primăriei, după suspendarea primarului Dorin Chirtoacă, cercetat în cazul parcărilor cu plată. Grozavu, cercetat şi el în acelaşi caz doar că  sub control judiciar, susţine că este pregătiti să-şi asume responsabilitatea pentru acest post, dar ţi doreşte şi susţinerea consilierilor.

"Oricum trebuie să mai discut şi cu reprezentanţii fracţiunilor, pentru că, în cazul în care cei din Consiliul Municipal nu doresc o persoană sau alta, nu se va primi conlucrare. Oricum dacă nu eşti dorit, nu are sens, după mine, să te impui", a spus viceprimarul Capitalei, Nistor Grozavu.

Nistor Grozavu a recunoscut că simte lipsa lui Dorin Chirtoacă.

"Recunosc că, dacă până acum, era o problemă mai complicată, o acopeream cu persoana primarului general. Acum n-o să mai am această posibilitate", a afirmat viceprimarul Capitalei, Nistor Grozavu.

Dorin Chirtoacă a fost suspendat din funcţie după ce a fost acuzat de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la şapte ani de închisoare. În acelaşi dosar au mai fost reţinuţi ş viceprimarul Capitalei, Nistor Grozavu şi fostul şef al Direcţiei Transporturi, Igor Gamreţki. În prezent, ei sunt cercetaţi sub control judiciar.

Lasă un comentariu