Gest nobil. Aproape 500 de copii din raionul Briceni au primit cadouri din Germania

Embed:

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, sute de copii din raionul Briceni au primit cadouri oferite de semenii lor din Germania. Darurile au fost aduse de câţiva voluntari, iar cei mici s-au bucurat nespus de mult. Copiii au primit urări de bine şi din partea deputatului PDM, Marian Lupu, care le-a promis că, în scurt timp, la Briceni va fi construită o tabără de vară. 

Voluntarii au parcurs un drum lung, de 44 de ore, pentru a aduce zâmbete pe chipurile micuţilor din Moldova. Ei au transmis jucăriile şi dulciurile dăruite de copiii din Germania.

Cei mici au rămas încântaţi de darurile primite. 

"Copiii din Germania împachetează pacheţelele, dau câte o jucărie şi dau cu drag că ştiind că aici copiii din Moldova le primesc cu drag. De la o jucărie, care e lucrul cel mai important pentru un copil şi am adus rechizite şcolare, creioane, dulciuri, poate un tricou sau o căciuliţă", a spus reprezentantul ONG, Germania, Renate Weber.

"Cu toţii împreună, cu colegii de aici am decis să le organizăm ceva frumos cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Întâi de toate puteţi vedea în cadrul unui parteneriat cu ONG-urile din RM, dar şi ONG-uri din Germania", a afirmat preşedintele fracţiunii PDM, Marian Lupu.

În semn de recunoştinţă pentru darurile primite, copiii au cântat pentru semenii lor din Germania.

Lasă un comentariu