Gol de poveste. Zarea Bălţi a învins cu 2:1 echipa FC Sarajevo din Bosnia

Embed:

Un jucător argentinian de la echipa Zarea Bălţi a marcat golul serii în Europa. Ruben Gomez a înscris de la mijlocul terenului în partida cu FC Saraevo din preliminariile Ligii Europa. Zarea a învins datorită acestui gol cu 2 la 1 formaţia din Bosnia.

Mijlocaşul argentinian Ruben Gomez a marcat al doilea gol al echipei Zarea Bălţi în minutul 33. Gazdele conduceau în acel moment cu 1 la 0.  

Ucraineanul Serghei Zaghinailov a deschis scorul după doar şapte minute. FC Saraevo a redus din diferenţă  în minutul 74 după o bâlbâială în careul grupării din Bălţi. Partida s-a disputat pe stadionul Zimbru.

"Pot să spun că sunt mulţumit de rezultat, pentru că, totuși, am câştigat acasă. Când conduci cu 2-0, încerci să-ți păstrezi acest avantaj. Ce ţine de repriza a doua, chiar şi jucătorii au rămas dezamăgiţi", a spus antrenorul "Zarea" Bălţi, Vlad Goian.

Celelalte două reprezentante ale Moldovei în preliminariile Ligii Europa, Dacia Chişinău şi Milsami Orhei au dezămăgit aseară. Dacia a pierdut cu 0 la 3 meciul din deplasare cu echipa Shkendija din Macedonia.

Dacii au încasat două goluri în primele 11 minute de joc, iar scorul final a fost stabilit în minutul 75. Într-un alt meci, Milsami a fost invinsă cu 2 la 1 pe terenul formaţiei Fola Esch din Luxemburg. Meciurile retur vor avea loc săptămâna viitoare.

Lasă un comentariu