Gorbuntov da peste cap interviul lui Proca: Minte! Nu a reușit sa ma omoare pe mine la comanda lui Usatii și acum executa un asasinat mediatic împotriva lui Plahotniuc, ca să se achite de datorie

Bancherul rus Gherman Gorbunțov îl acuza pe fugarul penal Renato Usatîi că a plătit și acuzațiile false ale ucigașului Vitalie Proca. Despre aceste acţiuni și alte detalii victima killerului Proca vorbește într-un interviu acordat prin skype pentru Zeppelin Investigations.

Potrivit Zeppelin, killerul a fost reţinut de Scotland Yard. Victima declară că nu pune niciun preț pe ce zice killerul Proca. Gorbunțov și avocatul său susțin că și Proca, și Usatîi mint.

Precizăm că declarațiile lui Gorbuntov vin după ce Jurnal TV, care aparține interlopilor Ţopa și care a fost finanțat și de Renato Usatîi, a difuzat un interviu cu ucigașul Proca, în care acesta aducea acuzații liderului PD, Vlad Plahotniuc.

Mai mult, procurorii au demarat de mai mult timp un dosar penal în care mai multe persoane sunt cercetate pentru că ar fi încercat să-i dea o sumă de bani ucigașului Proca pentru a face declarații asemănătoare celor de la Jurnal TV, bani care potrivit probelor și informațiilor difuzate în spațiul public ar fi provenit de la Renato Usatîi, inculpat în dosarul tentativei de asasinat împotriva lui Gorbuntov.

Scopul lui Renato Usatîi se pare ca este să şteargă urmele şi să indice alt comanditar al tentativei de omor de care este acuzat.

Unul dintre motivele declarației mincinoase ale lui Proca ar putea fi și faptul că mai multe rude ale sale au fost arestate sau sunt anchetate după ce s-a descoperit ca au luat bani de la Usatii în numele criminalului, pentru ca acesta sa facă declarații false.

Lasă un comentariu