GRAFICA 3D. Cum s-a produs TRAGICUL ACCIDENT rutier din raionul Fălești, în care au murit trei persoane

Embed:

Trei persoane au murit în urma unui grav accident rutier produs ieri în satul Răuţel din raionul Făleşti. Un tânăr în vârstă de 26 de ani care conducea cu viteză o motocicletă s-a izbit violent de un microbuz, după care a fost proiectat într-un gard.

În urma impactului, atât şoferul cât şi pasagera lui în vârstă de 19 ani, au murit pe loc. Şi un bătrân de 77 de ani care se afla în preajmă şi-a pierdut viaţa.

Potrivit politiei, şoferul  microbuzului încerca să se parcheze în fata unui magazin după ce a ocolit o maşină parcată în apropiere. Atunci a şi fost lovit de o motocicletă care venea din spatele lui şi ar fi vrut să-l depăşească pe partea dreaptă. Motociclistul nu a reuşit manevra şi a lovit microbuzul lateral.

În urma imactului vehiculul pe două roţi a fost proiectat la o distanţă de 35 de metri pe trotuar, exact acolo unde stăteau trei persoane, un bărbat şi două femei. Accidentul a fost fatal pentru motociclist, pasagera acestuia de doar 19 ani şi pentru bărbatul de 77 de ani care se afla în preajmă. Iar una dintre cele două femei s-a ales cu un picior rupt. Ea spune că a scăpat cu viaţă ca prin minune. 

Medicii din Bălţi spun că şoferul microbuzului a ajuns la spital cu o plagă la picior şi mai multe contuzii. Pietonul care a murit locuia împreună cu fiica şi trei nepoţi. 

Localnicii sunt îngroziţi de cele întâmplate. 

Poliţia investighează cazul. 

"Deocamdată nu se cunoaşte cine se face vinovat de producerea accidentului. Pe cazul dat urmează a fi efectuate un şir de expertize pentru a afla cine se face vinovat de accidentul produs ieri seara", a menționat ofiţerul de presă IP Bălţi, Eugenia Molceanov.

Lasă un comentariu