Grav accident pe traseul Chişinău - Cimişlia! Două persoane au decedat, iar opt au ajuns la spital cu diverse traumatisme

Embed:

Tragedie pe traseul Chişinău - Cimişlia. Două persoane au murit, iar opt au ajuns la spital cu diverse traumatisme în urma unui grav accident rutier produs în apropierea satului Gura Galbenei. Un microbuz de pe linia Ceadîr-Lunga - Chișinău, cu 12 pasageri la bord, s-a ciocnit frontal cu o mașină, apoi s-a răsturnat într-un şanţ.

Pasagerii, care se aflau în microbuz, spun că maşina mergea regulamentar şi nu avea viteză excesivă.

Şoferul maşinii care a ieşit la depăşire şi un pasager din microbuz au murit pe loc. Potrivit medicilor, alte patru persoane au suferit răni uşoare şi au fost lăsate să plece acasă, iar alte patru au rămas internate în spital.

"Patru pacienţi sunt internaţi, din cei internaţi două persoane sunt în stare mai gravă cu traumatisme diferite. O persoană se află se află în sala de operaşie este luată în regim de urgenţă fiind cu rupture de ficat", a spus directorul spitalului raional Cimişlia, Mariana Florea.

Potrivit poliţiei, maşina, care avea 100 de kilometri la oră, a intrat într-o curbă periculoasă, după care s-a produs impactul fatal.

"La faţa locului a venit grupa operative în deplină componenţă, după cum vedeţi examinăm cazul. Din unele informaţii pe care le-am primit, suplimentar am aflat de la pasageri, dumnealor a vrut să evite tamponarea, dar aşa s-a primit", a zis şeful IP Cimişlia, Dan Pîrlici.

Şoferul care şi-a pierdut viaţa s-ar face vinovat de producerea accidentului. Poliţia investighează cazul.

Lasă un comentariu