Gravidă snopită în bătaie la Trușeni. Femeia de 26 de ani a pierdut sarcina din cauza agresorului

Embed:

O tânără de 26 de ani, din satul Truşeni, municipiul Chişinău, gravidă în luna a şasea, a pierdut sarcina după ce a fost bătută violent de către un vecin. Femeia a cerut prea târziu ajutorul medicilor, care nu au putut face altceva decât să constate decesul fătului. Potrivit martorilor, scandalul s-ar fi iscat din cauza unei datorii.

Mama victimei le-a spus poliţiştilor că fata s-a certat marţi cu o vecină, care ar fi acuzat-o că nu are bani să-i întoarcă datoria de 500 de lei, în schimb va naşte deja al treilea copil.

"Ce îi trebuie atâția copii, cu cei să-i hrănesacă de ce s-a apucat să facă atâţia copii", a zis locuitoarea satului Truşeni, Nina Cheianu. 

Vecina s-a plâns fiului, care a decis să-i facă parte dreaptă. Fiind în stare de ebrietate, bărbatul a dat buza în casa femeii de 26 de ani şi i-a bătut violent pe toţi cei care se aflau în locuinţă.

"Pe ea a îngrămădit-o în ungher, între garderobă şi uşă, şi cu picioarele. E vânătă împrejur și pe dedesubt e vânătă, și fața e vânătă", a spus locuitoarea satului Truşeni, Nina Cheianu. 

Tânăra însărcinată a depus în aceeaşi seară o plângere la poliţie, dar nu s-a adresat după ajutorul medicilor. Peste două zile, atunci când starea ei s-a agravat, ea a chemat ambulanţa, care a transportat-o la Spitalul nr.1 din Chişinău.

"La internare se stabilise că fătul decedase intrauterin. Motivul fiind decolare de placentă", a afirmat purtătorul de cuvânt Spitalul Clinic Municipal nr.1, Cristina Ipatii.

Medicii nu exclud că decesul fătului a survenit din cauza traumatismelor primite de femeie. Acum, ea este internată în Secţia terapie intensivă.

Mama agresorului spune că nu s-a gândit nicio clipă, atunci când i s-a plâns fiului, că lucrurile vor lua o întorsătură atât de gravă.

"Ştiţi că toată lumea când serveşte nu-şi dă seama. Da şi el cum mi-a spus eu nici nu m-am aşteptat că el o să facă lucru ista. El mă liniştea pe mine şi când colo", a spus locuitoarea satului Truşeni, Alexandra Bostan.

Cazul este investigat de Direcţia de Poliţie Chişinău.

"Când va fi expertiza medico-legală deja organul de urmărire penală urmează să se expuie pe cazul dat pentru a fi luată o hotărâre, conform legislaţiei în vigoare", a zis purtător de cuvânt Direcţia de Poliţie Chişinău, Natalia Stati.

Agresorul, în vârstă de 29 de ani, riscă dosar penal.

Lasă un comentariu