Greu cu victoria. Sheriff s-a calificat cu emoţii în sferturile Cupei Moldovei

Embed:

Scor fluviu în Cupa Moldovei. Petrocub Hânceşti a învins astăzi cu scorul de 18 la 0 echipa Sokol Copceac din Divizia B şi s-a calificat în sferturile de finală. Într-un alt meci, Sheriff Tiraspol s-a chinuit cu liderul Diviziei A, Victoria Chişinău, reuşind să învingă cu 3 la 1 după două reprize de prelungiri. Tiraspolenii vor întâlni în sferturi echipa Milsami Orhei.

Fără mai mulţi titulari, care au fost odihniţi, Sheriff Tiraspol a tremurat pentru calificarea în sferturile Cupei Moldovei. Brezovec a deschis scorul  în minutul 14, insa Victoria a egalat cu trei minute înainte de finalul meciului după golul marcat de fostul atacant al Daciei, Ghenadie Orbu.

Timpul regulamentar s-a terminat la egalitate scor 1 la 1, iar arbitrul a dictat două reprize de prelungiri. Balima şi Badibanga au marcat câte un gol, iar Sheriff s-a impus în final cu scorul de 3 la 1.

Pentru Sheriff a debutat în meciul de astăzi mijlocaşul din Camerun, Jessie Guera Djou. El are 20 de ani şi a fost adus de la echipa a doua a clubului AS Monaco. Jucătorul african este şi un bun cântăreţ de rap, lucru confirmat de o serie de înregistrări postate pe pagina sa de pe o reţea de socializare.

Camerunezul Jessie Guera Djou nu are drept de joc în meciul cu Lokomotiv Moscova din Liga Europa, care se va disputa, joi, 2 noiembrie, la Moscova şi va transmis de Canal 3 de la ora 20:00. 

Lasă un comentariu