Gustul succesului. Băieţii din SunStroke Project, invitați la zeci de interviuri

Embed:

Băieții din SunStroke Project, care au reuşit să se claseze pe locul trei la Eurovision 2017, au revenit acasă de la Kiev. Interpreţii au ajuns la Chişinău, noaptea trecută, cu mașina. Ei au declarat că sunt mulțumiți de rezultat, întrucât au ajuns vedete pe internet şi au fost invitaţi deja la zeci de interviuri, la televiziuni din diferite ţări. În această dimineață, formaţia a plecat în capitala Rusiei. 

Băieţii din SunStroke Project au declarat că sunt mulțumiți de rezultatul obținut la Eurovision, unde s-au clasat pe locul trei.

"Este foarte greu de a reda prin cuvinte emoţiile trăite. Noi suntem foarte bucuroşi de rezultat. Nu am reuşit să ne odihnim şi nici să sărbătorim, pentru că suntem invitaţi la multe interviuri şi filmări", a spus saxofonistul, SunStroke Project, Serghei Stepanov.

Artiştii susţin că, în urma succesului de la ediţia din acest an a Eurovisionului, viața lor s-a schimbat. 

"Sunt schimbări foarte mari. Am fost invitaţi la foarte multe interviuri, în diferite ţări. Acest lucru ne bucură mult, deoarece ne putem promova trupa şi ţara prin faptul că, oriunde ne vom duce, vom invita oamenii să vină în Moldova, deoarece avem o ţară frumoasă", a menționat vocalistul, SunStroke Project, Serghei Ialoviţchii.

Nu au reuşit să intre bine în case, că au pornit într-o nouă deplasare. Interpreţii au ajuns la ora 01:00 noaptea la Chişinău, iar la 05:30 au plecat la Moscova, unde în această seară au participat la emisiunea "Pusti Govoriat" de la PRIME.

La emisiune, vocalistul trupei, Serghei Ialoviţchi, i-a sarutat mâna Iuliei Samoilova, interpreta din Rusia care nu a apucat să-şi reprezinte ţara la Eurovision, întrucât a fost interzisă de Kiev. Ea va participa la ediția de anul viitor.

Sâmbătă, Moldova s-a clasat la Eurovision 2017 pe locul trei - cel mai bun rezultat obţinut până acum de ţara noastră în această competiţie. 

Lasă un comentariu