Menu

Hair trimmer - aparatul care vă ajută să scăpați de firele despicate

O nouă metodă de a scăpa de capetele despicate este așa-numitul aparat hair trimmer. Pentru că nu exista un tratament anume care ar putea lipi înapoi firele despicate in unul, unica solutie este eliminarea lor.

Așadar, într-un salon de frumusețe de la noi din oraș există soluția perfectă, scăpăm de firele despicate fără a pierde din lugimea parului.

Firele de par despicate sunt probabil problema cea mai frecvent întâlnită la nivelul podoabei capilare. Cu părere de rău însă, odată ce firul se despică, nu mai poate fi tratat. Nu vă mai ajută niciun medicament sau mască și deocamdată nu s-a auzit de vreo minune care sa lipească vârfurile părului.

Noroc de foarfece. Ca să ascundeți aspectul nesănătos al părului, tundeți firele despicate Dar mai este o soluție prelucrarea lui cu trimmerul.

Firele despicate cele mai deseori apar din cauza alimentației lipsită de nutrienți, a stresului și bineînțeles din cauza ondulatorului sau plăcii de păr.

Și Tatiana se numără printre femeile care luptă cu firele despicate. Nu își vopsește părul, dar se pare că factorii enumerați mai sus afectează starea firelor de păr. Și pentru că tinde să aibă mereu un păr aranjat apelează la trimmer.

Procedura durează în jur de o oră 30 sau două în funcție de lungimea și desimea părului.

Cel mai important este să pregătiți părul înainte de procedură cu o seară înainte. Il spălati, uscați și îndreptati.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.