Horoscop 25 septembrie 2017: Racii au parte de activitate intensă, Fecioarele nu sunt sociabile

BERBEC: Astrele crează astăzi cadrul favorabil pentru a face schimbări în familie, în casă, dar şi pe plan profesional.

TAUR: Treceţi printr-o perioadă nesigură din punct de vedere emoţional şi psihic. Încercaţi să vă bazaţi de sprijinul prietenilor, mai ales al celor care v-au dovedit, în trecut, că se poate conta pe ei.

GEMENI: De multă vreme, doriţi să ieşiţi din rutina zilnică, iar astăzi este ziua perfectă pentru aşa ceva.

RAC: Ziua de astăzi vine cu o activitate destul de intensă, iar unele obligaţii sunt urgente şi nu vor putea fi evitate. Aveţi însă grijă la bani. S-ar putea să faceţi nişte cheltuieli neplanificate.

LEU: Se anunţă o perioadă armonioasă pentru relaţiile din familie şi veţi reuşi să ajungeţi la un compromis cu copiii voştri.

FECIOARA: Astăzi, nu sunteţi prea sociabili. Ar fi bine să luaţi o pauză pentru a face regulă în gânduri şi fapte.

BALANŢA: Astăzi aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu persoane care vor juca un rol important în viaţa dumneavoastră. Nu neglijaţi odihna!

SCORPION: Chiar dacă nu aveți chef de nimic, nu refuzați comunicarea. Un dialog cu cei dragi vă readuce dispoziția bună.

SĂGETĂTOR: Lăsați timpul să rezolve neînțelegerile apărute în ultimul timp. Astăzi ocupați-vă de probleme mai puțin stresante.

CAPRICORN: Cineva apropiat ar putea să vă solicite atenția ceva mai mult ca de obicei, în probleme destul de delicate. Pregătiți-vă să dați sfaturi înțelepte.

VĂRSĂTOR: Dimineaţă aveţi o dorinţă intensă de schimbare. Este momentul să începeţi o noua afacere. Fiţi atent la cheltuieli!

PEŞTI: La locul de muncă aveţi relaţii armonioase cu colegii. După amiază, puteţi achiziţiona câteva lucruri importante pentru locuinţă.

Lasă un comentariu