Horoscop 3 august 2017: Săgetătorii se întorc la vechile pasiuni, Taurii sunt preocupați de problemele vechi

Berbec: 

Există o tendință puternică spre revoltă, care nu te duce la rezulate pozitive decât dacă vei avea puterea să transformi acest impuls într-o motivație pentru a face lucruri bune.

Taur: 

Te vezi nevoit să te ocupi de probleme vechi, pe care le credeai uitate. Ele revin și este doar începutul acestui proces, așa că trebuie să fii pregătit.

Gemeni: 

Ești atras către vechi relații de prietenie pe care le-ai considerat utile mult timp, dar pe care le-ai abandonat la un moment dat, din diverse motive.

Rac: 

Este posibil să fii obligat de situație să faci un pas în spate pe plan profesional, să revii la un nivel inferior, unde să depui mai multe eforturi decât ai fi dorit.

Leu: 

Astăzi începe un proces îndelungat, de câteva luni, în care va trebui să te ocupi de propria cizelare, de pașii necesari pentru a progresa, atât pe plan personal, cât și profesional.

Fecioară: 

Se schimbă ceva în felul în care îți administrezi resursele. Și accesul la resursele apropiaților trece prin modificări zilele acestea.

Balanță: 

Semnalele pe care le primești indică o revenire la un stadiu anterior, mai complicat, în relațiile importante. Este o nouă ocazie de a lămuri neînțelegerile, adică o nouă șansă.

Scorpion: 

Încep să se miște lucrurile la serviciu, dar nu într-un sens care să îți convină. Dacă te-ai educat să fii deschis la nou, îți va prinde bine toată această mișcare de trupe.

Săgetător: 

Te întorci la pasiuni mai vechi, parțial neglijate, sau la planurile făcute cu cei dragi pentru a progresa împreună, pentru a le asigura o dezvoltare armonioasă.

Capricorn: 

Situația începe să se complice, din nou, în familie și va trebui să descoperi în tine noi resurse de răbdare, diplomație și bunăvoință pentru a descurca lucrurile.

Vărsător: 

Poate că nu ești pregătit pentru asta, dar va trebui ca de acum încolo, mai mult timp, să reevaluezi alegerile pe care le-ai făcut în relațiile cu cei din anturaj.

Pești: 

Ți se poate părea ciudat impulsul acesta la revoltă care predomină azi, pentru că te îndeamnă să acționezi împotriva propriilor interese, să respingi efortul sau să-ți exagerezi meritele, potrivit libertatea.ro.

Lasă un comentariu