Horoscop 30 august 2017: Peștii au parte de o zi încurcată

Berbec

Există riscul să răstălmăcești multe dintre cele care ajung la urechile tale, din cauza vitezei. Este suficient să îți impui să fii mai atent și vei avea mai puține probleme.

Taur

Ești foarte atent la nevoile tale, la resursele de care dispui și la sursele posibile pentru a acoperi lipsurile. Problema e că vezi mai puțin sau deloc oamenii implicați în aceste probleme.

Gemeni

Trebuie să accepți că e posibil să fi avut așteptări eronate când ai luat anumite decizii, inclusiv unele importante, legate de un parteneriat sau o asociere.

Rac

Ai putea fi dezamăgit de anumiți colegi sau de unii dintre superiorii tăi, din cauza unor probleme care nu sunt generate de ei.

Leu

Poate fi o zi a deziluziilor, dar dacă vei reuși să vezi ce anume a dus la această situație, vei ieși întărit. Poate că multe dintre aceste complicații au fost generate de tine.

Fecioară

Te interesează o parte a trecutului, acolo unde bănuiești că se ascund cauzele unora dintre problemele din prezent. Trebuie să fii corect cu toți cei implicați, inclusiv cu tine.

Balanță

Există riscul unor conflicte acute cu cineva din anturaj, iar această situație să te surprindă total, pentru că nu poți nici tu vedea clar motivul.

Scorpion

Ai nevoie de o nouă orientare în mai multe domenii de viață – de exemplu, felul în care administrezi banii sau cum te ocupi de propria persoană.

Săgetător

Este un lucru foarte bun să te ocupi de tine, de problemele pe care le-ai acumulat din diverse motive – de exemplu, din lipsă de timp sau din neglijență.

Capricorn

Poate fi o zi luminoasă sau nu, depinde de tine, în special de atitudinea pe care o vei avea față de stările sufletești intense care te vor invada astăzi.

Vărsător

Ar fi bine să acorzi mai multă importanță problemelor din relațiile cu prietenii. Poate că sunt semnale ale unor erori de-ale tale, mai vechi sau mai noi.

Pești

Este o zi destul de încurcată, departe de ceea ce ai sperat. Ai resursele necesare pentru a face față oricărei situații, așa că nu ai motive reale de îngrijorare.

Lasă un comentariu