I-a surâs norocul! Un moldovean a devenit milionar peste noapte după ce a câștigat la loterie

Embed:

Un moldovean a devenit milionar peste noapte. În urma extragerii de ieri, la Loteria Naţionala a Moldovei, el a a câştigat aproape un milion si jumătate de lei. Identitatea acestuia nu este cunoscută, deocamdată, deoarece premiul a fost câştigat în urma expedierii unui SMS ce a costat opt lei.

Directorul întreprinderii de stat Loteria Naţională a Moldovei a declarat că norocosul a fost informat deja, le fel, printr-un SMS, doar că până la această oră nu a dat de veste.

Potrivit condiţiilor loteriei prin SMS, participanţii trebuie să trimită şase numere, încercând să ghicească combinaţia câştigătoare. Eroul nostru însă nu s-a obosit şi a expediat un mesaj gol. În acest caz, potrivit regulamentului concursului, numerele au fost selectate de un robot, care a ghicit combinaţia câştigătoare. Marele norocos are la dispoziţie trei luni pentru a-şi ridica banii.

Valoarea premiului este de 1 milion 387 de mii de lei, iar după achitarea impozitului de 25 la sută, suma ridicată va constitui un milion 40 de mii de lei. Acesta este al doilea cel mai mare premiu din istoria Loteriei Naţionale. În 2014, biletul norocos i-a adus unui bărbat, originar din Rezina, un milion 800 de mii de lei.

Lasă un comentariu