Idei mari pentru spații mici

Puținii metri pătrați din locuinţă ar păarea ca ne limiteaza ideile de decor şi mare ne este dorința să amenajăm cât mai eficient și frumos lucrurile în casa noastră.

Lumina din încăpere este cea care vă oferă mai multă libertate în alegerea materialelor. Astfel, într-un spaţiu luminos aţi putea folosi chiar şi finisaje grele, precum piatra, cărămida sau culori întunecate.

Dacă însă dispuneţi de puţina lumină naturală, aţi putea să o înlocuiţi cu surse de lumini reci. Doar că, în acest caz, paleta de culoare pentru decorarea spaţiului, ar trebui să fie în nuanţe deschise.

Aveţi foarte multe lucruri, pentru care nu mai e loc unde să le aşezaţi? Soluţia e să amenajaţi cât mai multe spaţii de depozitare. Dacă acestea lipsesc, nu vă sfiaţi să ţineţi hainele la iveală. Un cuier din fier forjat e la mare căutare în acest sezon. 

Pereţii goi sunt ca pânza albă, aşa că aveţi undă verde pentru tot felul de decoraţiuni: flori, dungi, abstracţii. O regula doar, păstraţi proporţiile!

Acum, după câte aţi aflat, daţi frâu liber inspiraţiei şi decoraţi-vă locuinţa după propriul plac. Oricât de mic ar fi  spaţiul, loc se găseşte pentru toate ideile. 

Lasă un comentariu