Igor Dodon: Iniţiativa PL de a demite preşedintele este o răzbunare

Embed:

Campania de colectare a semnăturilor pentru organizarea referendumului de demiterea a șefului statului, inițiată de PL, este o răzbunare. Așa a comentat Igor Dodon inițiativa Partidului Liberal.

Preşedintele ţării a mai adăugat că acțiunea liberalilor este un răspuns la solicitarea socialiştilor de a organiza un referendum pentru demiterea primarului Capitalei, Dorin Chirtoacă.

Dodon a mai precizat că, prin această inițiativă, PL vrea să revină pe arena politică.  

"Încearcă să iasă din sicriul politic unde gata, cuile sunt bătute și el din interior încearcă cumva să iasă. Crede prin aceste colectări de semnături, gata Mihai Fiodorovici, nu vă mai ajută nimic. Liberalii gata au plecat în istorie, în istorie pe tot timpul", a spus preşedintele ţării, Igor Dodon.

Liberalii au inițiat, ieri, o campanie de colectare a semnăturilor pentru organizarea unui referendum pentru demiterea președintelui, Igor Dodon.  

Liderul PL, Mihai Ghimpu, a declarat că actualul şef al statului a încălcat de numeroase ori Constituţia.

Ghimpu a adus drept exemplu momentul în care Dodon l-a felicitat pe liderul separatist de la Tiraspol, atunci când a câștigat alegerile, recunoscând astfel autoritatea unui președinte ilegal.

De asemenea, liderul liberalilor a condamnat participarea lui Dodon la parada militară de la Moscova și solicitarea statutului de observator în cadrul Uniunii Euroasiatice.

Lasă un comentariu