Imagini senzaţionale după meciul dintre Şahtior Doneţk şi Manchester. Antrenorul grupării din Ucraina s-a costumat în Zorro

Embed:

Imagini senzaţionale după meciul dintre Şahtior Doneţk şi Manchester City din Liga Campionilor.

Antrenorul grupării din Ucraina, Paulo Fonseca a apărut costumat în Zorro la conferinţa de presă. Campioana Ucrainei a învins cu 2 la 1 formaţia engleză şi s-a calificat în optimile de finală.

Tehnicianul portughez, Paolo Fonseca afirmase înaintea meciului cu Manchester City că se va costuma în Zorro dacă echipa sa se va califica în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Fonseca l-a înlocuit pe Mircea Lucescu la Şahtior în vara anului 2016 şi continuă succesele repurtate de antrenorul român. Campioana Ucrainei avea nevoie de un egal în meciul cu liderul grupei, Manchester City pentru a se califica în optimi, însă a obţinut o victorie de senzaţie cu 2 la 1. Brazilienii Bernard şi Ismaily au marcat golurile gazdelor, în timp ce englezii au redus din diferenţă pe final de meci.

Şahtior i-a provocat formaţiei Manchester City prima înfrângere în 29 de partide. Campioana Ucrainei a ocupat locul secund într-o grupă din care au mai făcut parte Napoli şi Feyenoord.

Scorul serii l-a reuşit Liverpool, care a umilit acasă cu scorul de 7 la 0 echipa Spartak Moscova. Aceasta este cea mai severă înfrângere suferită de gruparea rusă în cupele europene.

Pentru prima oară în istoria celei mai importante competiții intercluburi de fotbal din Europa cinci echipe dintr-o singură țară, Anglia, s-au calificat în optimile de finală.

Liverpool, Manchester City, Manchester United și Tottenham, toate din postura de câștigătoare ale grupelor, și Chelsea Londra vor evolua în faza următoare a competiţiei.

Un alt record a fost bătut aseară de Cristiano Ronaldo. Fotbalistul portughez a devenit primul jucător care marchează în toate cele șase meciuri din faza grupelor la o ediție a Ligii Campionilor. Ronaldo a înscris un gol în meciul dintre Real Madrid şi Borussia Dortmund, care a fost câştigat de spanioli cu 3 la 2.

Lasă un comentariu