În afara pericolului. Două victime ale accidentului de la Răuţel rămân internate

Embed:

Bărbatul și femeia care au ajuns acum două zile la spital după ce au fost răniţi în accidentul de la Răuțel, Făleşti  sunt în afara oricărui pericol. Ambii pacienți au suferit comoții cerebrale și sunt sub supravegherea medicilor.

"Pacientul a fost examinat prin tomografie cerebrală. Rezultatele nu avem, dar vom vedea ulterior care este conduita de mai departe. Doamna de 62 de ani, locatară a raionului Fălești, a fost internată în secția de reanimare cu diagnostic traumatism cranio-cerebral grav cu contuzie cerebrală gravă și o hemarogie subarahnoidiană", a spus şeful Secţiei Neorochirurgie a Spitalului Municipal Bălţi, Viorel Guranda.

Potrivit politiei, acum două zile şoferul unui microbuz încerca să se parcheze în fata unui magazin din Răuţel după ce a ocolit o maşină parcată în apropiere. Atunci a şi fost lovit de o motocicletă care venea din spatele lui şi ar fi vrut să-l depăşească pe partea dreaptă. Motociclistul nu a reuşit manevra şi a lovit microbuzul lateral.

În urma impactului vehiculul pe două roţi a fost proiectat la o distanţă de 35 de metri pe trotuar, exact acolo unde stăteau trei persoane, un bărbat şi două femei.

Accidentul a fost fatal pentru motociclistul de 26 de ani, pasagera acestuia de doar 19 ani şi pentru bărbatul de 77 de ani care se afla în preajmă. Iar o femeie de pe trotuar şi şoferul microbuzului au ajuns la spital.

Lasă un comentariu