Încântată de moldoveni. Actriţa care interpretează rolul lui Bahar, în vizită la Prima Oră

Embed:

Vedeta serialului turcesc "Bahar. Viaţă Furată" este încântată de ospitalitatea moldovenilor. În cadrul emisiunii "Prima Oră" de la Prime TV actriţa a spus că este nerăbdătoare să-şi cunoască fanii din ţara noastră. 

"Vreau să vă spun că sunt foarte fericită, am fost întâlnită foarte frumos. Căldura oamenilor de aici m-a făcut foarte fericită", a spus actriţa, Ezgi Asaroglu.

Vedeta spune că este măgulită de faptul că rolul pe care îl interpretează în serial este iubit de sute de mii de moldoveni. Ea mărturiseşte că nu i-a fost deloc uşor să joace acest rol. Iar personajul din film se aseamănă cu ea. 

"Bahar priveşte viaţa cu ochi frumoşi, cu optimism şi dragoste faţă de oameni, iar în unele scene seamănă cu mine. Să nu fi fost acest rol, poate în viaţa de zi cu zi, nu eram atât de sinceră, nu eram atât de bună", a menționat actriţa, Ezgi Asaroglu.

Actriţa spune că a avut şi momente dificile în timpul filmărilor. Acestea, însă, au ajutat-o să fie mai puternică.

"Una dintre cele mai dificile scene a fost filmată în munţi. Abia ne urcasem în vârful munţilor, când ne-am confruntat cu o situaţie complicată. A fost foarte dificil pentru mine", a comentat actriţa, Ezgi Asaroglu.

Vedeta a transmis un mesaj în limba română fanilor de la Chişinău.

Astăzi, la ora 17:00, actriţa Ezgi Asaroglu se va întâlni cu admiratorii săi la centrul comercial Malldova. 

Lasă un comentariu