Incendiu devastator în statul american California. Flăcările au distrus 21 de mii de case şi şase mii de unităţi de transport

Embed:

Imagini înfricoşătoare au fost surprinse în Los Angeles, unde un puternic incendiu de vegetaţie, care a făcut scrum mii de hectare de pădure, nu mai conteneşte nici după trei zile de la izbucnire. Peste nouă miliarde de dolari. Este suma prejudiciului cauzat de incendiile de vegetaţie din statul american California.

Flăcările au distrus 21 de mii de case, aproape trei mii de birouri şi şase mii de unităţi de transport. 

Cele mai multe case au fost mistuite de flăcări în oraşul Ventura. Oamenii spun că au pierdut tot ceea ce au agonisit întreaga viaţă.

În Ventura a fost decretată stare de urgenţă.

Incendiile au ajuns şi la porțile celui mai bogat cartier din Los Angeles. Polițiștii au bătut din poartă în poartă în Bel-Air şi le-au cerut oamenilor să-şi părăsească locuinţele. În acea zonă locuiesc miliardari precum Beyonce, antreprenorul Elon Musk și magnatul media Rupert Murdoch.

În acest an, statul american California s-a confruntat cu mai multe incendii de vegetaţie. Luna trecută, flăcările au luat peste 40 de vieţi.

Lasă un comentariu