Influenţăm bărbaţii prin culori

Cu toții suntem influențați de culori, fie că ne dăm seama sau nu. Studiile au arătat că modul în care percepem o situație sau un lucru este mult influențat de culori.

Creierul nostru este proiectat să asocieze anumite culori cu anumite sentimente și de aceea trebuie să cunoaștem cum ne pot ele influența. Iată, deci, câteva tehnici de manipulare prin culoare, care te vor surprinde.

Despre puterea extraordinară a culorilor probabil că aţi auzit multe, mai ales că datorită lor putem nu doar să atragem atenţia celor din preajmă, ci şi să influenţăm dispoziţia persoanei iubite.

Cu toate acestea, specialiştii ne avertizează că purtarea în exces a culorii roşii poate provoca iritare sau chiar agresivitate, atât partenerului de viaţă, cât şi colegilor.

În cazul în care alegeţi să vă îmbrăcaţi în alb, s-ar putea ca partenerul să vă interpreteze greşit ţinuta.

Dacă bărbatul dumnevoastră a devenit în ultimul timp foarte stresat sau vă certaţi mereu, ar fi timpul să vă schimbaţi garderoba în toate nuanţele culorii albastre.

Negrul, însă, de care mulţi se feresc să-l poarte în zilele sumbre de toamnă, este considerat totuşi culoarea universală a autorităţii şi deseori se asociază cu inteligenţa.

Lasă un comentariu