Înfrângere ruşinoasă. "Tricolorii" au pierdut meciul cu Serbia, scor 0:3

Embed:

Naționala noastră de fotbal a suferit o nouă înfrângere în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. "Tricolorii" au pierdut meciul de la Belgrad cu Serbia, cu scorul de 0 la 3. Odată cu fluierul de start al partidei de pe stadionul ”Partizan”, a început o ploaie torențială, care nu le-a încurcat, însă, gazdelor să deschidă scorul în minutul 20.

După exact 10 minute, sârbii și-au dublat avantajul prin golul lui Aleksandar Kolarov. În repriza secundă, ”tricolorii” au reușit să mai echilibreze jocul, însă nu au creat nicio ocazie clară de a marca. Serbia a reușit în minutul 81 să înscrie și golul de 3:0 prin Aleksandar Mitrovic.

"Fotbaliştii mei au făcut pe terenul de joc tot ce le-a stat în puteri, dar au fost învinşi de o echipă de clasă superioară, atât", a zis selecţionerul Moldovei, Igor Dobrovolski.

"Fiecare dintre noi a încercat să dea maximumul, să facă tot posibilul, dar după cum am mai spus nivelul este prea mare", a spus căpitanul Naţionalei de Fotbal, Alexandru Epureanu.

După această victorie, cu 15 puncte la activ, sârbii au devenit liderii solitari ai clasamentului grupei D, profitând de remiza Irlandei în Georgia, scor 1 la 1. "Tricolorii" au rămas, însă, pe ultima treaptă, cu două puncte.

Naționala noastră va juca următorul meci cu Țara Galilor. Partida se va disputa, în data de 5 septembrie, pe stadionul Zimbru din Capitală, începând cu ora 21 şi 45 de minute.

Lasă un comentariu