Inimi cucerite de Bahar. Mii de moldoveni s-au îmbulzit ca să o vadă pe eroina principală din "Viață Furată"

Embed:

Câteva mii de moldoveni s-au îmbulzit, astăzi, într-un centru comercial din Capitală pentru a o cunoaşte pe Bahar. Actriţa care interpretează rolul principal din serialul "Bahar. Viață Furată", difuzat de Canal 2 a fost atât de emoţionată, încât abia de şi-a stăpânit lacrimile. 

Ezghi Asaroglu şi-a cucerit fanii de la Chişinău chiar din prima secundă a apariţiei sale pe scena improvizată într-un mall din Capitală.

Frumoasa şatenă a purtat o rochie cu imprimeu floral şi bucle lejere.  Actriţa a declarat că a rămas surprinsă de cât de tare i-au îndrăgit moldovenii personajul din serial. 

"Mulţumesc foarte mult, să rămâneţi tot aşa. Văd că frumuseţea lor interioară se reflectă pe feţele lor, sunt foarte zâmbitori, pentru asta le mulţumesc foarte mult", a spus actriţa Ezghi Asaroglu.

Vedeta a rămas impresionată de Chişinău şi de liniştea din oraş.

"Mai întâi de toate vreau să spun că Moldova este o ţară foarte calmă şi foarte frumoasă care te face să te simţi bine. Astăzi am avut puţin timp să mă plimb pe străzi şi vreau să spun că este un oraş frumos, plin cu parcuri verzi. Dacă voi avea ocazia o să mă mai întorc aici. O să povestesc şi prietenilor mei despre frumuseţea ţării voastre", a menţionat actriţa Ezghi Asaroglu.

Deşi evenimentul a fost preconizat pentru ora 17, unii dintre admiratori au venit cu mult mai devreme la întâlnire pentru a prinde un loc mai în faţă.

Unii telespectatori spun că se regăsesc în personajul lui Bahar.

În fiecare seară serialul  "Bahar Viață Furată" adună în fața micilor ecrane între 200 și 300 de mii de moldoveni.

Lasă un comentariu