Însărcinatul cu Afaceri al Estoniei la Chișinău, Raul Toomas, s-a întâlnit cu liderul PDM

Președintele PDMVlad Plahotniuc, s-a întâlnit astăzi cu domnul Raul Toomas, Însărcinatul cu Afaceri al Estoniei la Chișinău. 

Liderul democrat și-a arătat mândria în raport cu bunele relații cu aliații europeni și a subliniat că este încrezător că securitatea în regiune va rămâne o prioritate a Estoniei. 

"Am avut astăzi o întâlnire constructivă cu domnul Raul Toomas, Însărcinatul cu Afaceri al Estoniei la Chişinău. În cei 25 de ani de relaţii diplomatice, Estonia a fost un partener important al Republicii Moldova şi un model în materie de reforme şi funcţionare a statului. Suntem încrezători că securitatea în regiune va rămâne o prioritate a Estoniei iar un punct important al mandatului la Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene va fi reprezentat de consolidarea relaţiilor între UE şi ţările Parteneriatului Estic", a afirmat președintele PDMVlad Plahotniuc.

Vlad Plahotniuc are o serie de întâlniri cu lideri social-democrați și socialiști din lume, precum şi cu oficiali ai unor instituții americane și internaționale de prestigiu.

Lasă un comentariu