Întâlnire istorică! Donald Trump şi Kim Jong-Un se vor întâlni la Phenian

Embed:

Întâlnirea istorică dintre președintele american, Donald Trump, și omologul său nord-coreean, Kim Jong Un, va avea loc, cel mai probabil, la Phenian. Despre asta anunţă portalul rus de știri Izvestia, care citează surse din cadrul Ministerului Reunificării din Coreea de Sud.

Alte locuri luate în calcul pentru întrevederea celor doi oficiali ar fi zona demilitarizată de la granița dintre cele două Corei sau Seulul. Președintele american, Donald Trump, a acceptat să se întâlnească cu omologul său nord-coreean, Kim Jong Un, până în luna mai, ca răspuns la invitația Phenianului.

Coreea de Nord a lăsat să se înţeleagă că este pregătită să suspende testarea rachetelor balistice și a altor arme nucleare. O întâlnire dintre Kim Jong Un şi Donald Trump ar însemna un pas major în rezolvarea tensiunilor dintre cei doi. În trecut, aceștia şi-au lansat insulte reciproce.

Trump l-a numit pe Kim Jong Un Omul Rachetă, iar liderul nord-coreean i-a răspuns cu aceeaşi monedă şi a spus despre omologul său american că este un deranjat mintal și un ramolit. 

Lasă un comentariu