Preşedintele raionului Dubăsari, Grigore Policinschi s-a întânit cu reprezentanții politici ai Tiraspolului. Despre ce s-a discutat la întrevederea istorică a oficialilor

Embed:

Preşedintele raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, care este persona non-grata în regiunea transnistreană, a păşit pentru prima dată în ultimii ani în stânga Nistrului. Policinschi s-a întâlnit cu reprezentantul special al Rusiei în reglementarea transnistreană, Serghei Gubarev, şi cu reprezentantul politic al Tiraspolului, Vitali Ignatiev.

Întrevederea a avut loc în oraşul Dubăsari, unde Policinschi a avut dreptul să se afle pentru o singură zi, datorită negocierilor recente dintre Vitali Ignatiev şi vicepremierul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic.

Pe pagina sa de Facebook, Grigore Policinschi a scris că principalul subiect discutat a fost restabilirea drepturilor de acces a proprietarilor de terenuri agricole amplasate după şoseaua Tiraspol - Dubăsari-Rîbniţa.

La începutul acestui an, Guvernul a decis că va aloca aproape opt milioane de lei pentru susținerea agricultorilor din raionul Dubăsari, care nu au acces la terenurile lor amplasate după şoseaua Tiraspol-Dubăsari-Rîbniţa.

Lasă un comentariu