Jaf eşuat în sectorul Botanica al Capitalei. Un individ a dat buzna într-o casă de schimb valutar şi l-a ameninţat pe casier cu un pistol

Embed:

Jaf eşuat în Capitală. Un individ a dat buzna într-o casă de schimb valutar din sectorul Botanica şi a ameninţat casierul cu un pistol, cerându-i toţi banii.

Când a văzut, însă, că acesta nu s-a lăsat speriat, hoţul a încercat să îl convingă să îi dea banii din compasiune. Bărbatul şi-a motivat gestul prin faptul că iubita lui ar fi pe moarte şi vrea să o salveze. Casierul a apăsat, totuşi, butonul de alarmă, aşa că hoţul a fugit cu mâna goală.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din casa de schimb valutar, iar imaginile au fost publicate de portalul point.md. În înregistrare se vede cum hoţul, care poartă o mască medicală pe faţă şi o glugă pe cap, dă buzna în interior şi încearcă să îl convingă pe casier să îi dea banii, întrucât iubita lui ar fi pe moarte. 

După câteva minute de discuţii, casierul a încercat să-l sperie pe hoţ şi i-a spus că l-ar fi recunoscut. Acesta a fugit, dar a revenit în scurt timp. Individul s-a văzut, însă, nevoit să o ia la goană, deoarece casierul apăsase deja butonul de alarmă.

Potrivit poliţiei, individul nu a fost, deocamdată, identificat. Dacă va fi reţinut, el riscă până la 12 ani de puşcărie.

Lasă un comentariu