Jaf spectaculos la hotelul Ritz din centrul Parisului. Hoţii au furat bijuterii de 4,5 milioane de euro

Embed:

Faimosul hotel Ritz din centrul Parisului a fost ţinta unui jaf de proporţii. Cinci persoane cu cagule pe cap au pătruns în interiorul unui magazin situat la parterul clădirii şi au furat bijuterii în valoare de patru milioane şi jumătate de euro. Trei dintre hoţi au fost reţinuţi, iar ceilalţi doi au reuşit să fugă cu o parte din bunurile furate.

Clienţii care se aflau la parterul hotelului în momentul spargerii spun că au fost cuprinşi de panică atunci când i-au văzut pe cei cinci indivizi mascaţi şi înarmaţi. 

Unul dintre hoţi a spart vitrina magazinului de bijuterii cu un topor. Martorii au crezut, iniţial, că este vorba despre un atac terorist.

"Poliţia a fost alertată de oamenii care se aflau în preajmă. Oamenii legii au deschis focul asupra indivizilor", a spus polițistul Jean-Michel Huguet.

Poliţiştii au reuşit să-i încătuşeze pe trei dintre hoţi, iar ceilalţi doi au reuşit să fugă cu o parte din bunurile furate. Totuşi, mai multe bijuterii au fost recuperate. O noapte de cazare la hotelul Ritz costă cel puţin o mie de euro. Jafuri de acest fel au mai avut loc anterior în capitala Franţei. În ultimii ani, mai multe magazine de lux din Paris au căzut pradă hoţilor.

Lasă un comentariu