Jucători de milioane în finala Ligii Campionilor. Valoarea loturilor Real şi Juventus depăşeşte un miliard de euro

Fotbalisti în valoare de peste un miliard de euro se vor afla mâine seară pe teren în finala Ligii Campionilor dintre Real şi Juventus, care va fi la PRIME.

Deţinătoarea trofeului, Real Madrid are un lot în valoare de aproximativ 765 de milioane de euro.

De partea cealaltă, jucătorii lui Juventus Torino valorează puţin peste 451 de milioane de euro.

Cel mai scump jucător de la Real Madrid este Cristiano Ronaldo, pentru care s-a platit o sută de milioane de euro.

Gonzalo Higuain este cel mai valoros fotbalist al lui Juventus Torino. Gruparea italiana a cheltuit vara trecută 90 de milioane de euro pentru transferul atacantului argentinian.

Cristiano Ronaldo şi Gonzalo Higuain nu sunt doar cei mai scumpi jucători din loturile celor două finaliste, dar si cel mai bine plătiţi.

Cristiano Ronaldo are un salariu anual de aproximativ 40 de milioane de euro, iar Higuain este remunerat de şase ori mai puţin, salariul său fiind puţin peste şapte milioane de euro pe an.

Jucătorii ambelor formaţii s-ar putea îmbogăţi peste noapte dacă vor câştiga trofeul Ligii Campionilor.

Astfel, conducerea lui Juventus Torino, i-a promis fiecărui fotbalist o primă de 630 de mii de euro pentru succesul în finală.

De partea cealalta, jucătorii de la Real Madrid vor incasa cate 1,5 milioane de euro daca se vor impune în finala de sâmbătă.

Bătălia titanilor din finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi Juventus Torino se va disputa mâine seara de la ora 21 şi 45 de minute şi va fi difuzată la PRIME.

Lasă un comentariu