Ksenia Sobciak vs Vladimir Jirinovski: Candidaţii la alegerile prezidenţiale din Rusia continuă să se atace la TV

Embed:

Atacurile dintre candidații la funcţia de preşedinte al Rusiei, Ksenia Sobciak și Vladimir Jirinovski, nu mai contenesc. La mai puțin de două săptămâni înainte de alegerile prezidențiale, cei doi continuă să facă schimb de ofense în cadrul dezbaterilor televizate.

În replică, fosta prezentatoare a reality show-ului Dom 2 i-a spus lui Jirinovski că lucrează de ani buni la postul TV Dojdi, care este considerat unul de opoziție. Liderul PLDR a continuat, însă, ofensele şi a declarat că postul de televiziune ar fi unul ilegal și murdar.

În cadrul aceleeaşi emisiuni, Jirinovski a declarat că Donbassul și Crimeea ar aparține Rusiei, iar cetățenii care nu sunt de acord cu acest lucru ar trebui să fie închiși. 

Cei doi candidați la funcţia de preşedinte a Federaţiei Ruse s-au mai înjurat reciproc și în cadrul altei runde de dezbateri. Atunci, Jirinovski a numit-o pe Ksenia Sobciak prostituată, la care aceasta l-a stropit cu apă.

Ulterior, ea a fost atacată în plină stradă de un susținător al lui Jirinovski, care s-a răzbunat pentru ofensa adusă acestuia.

Lasă un comentariu