L-a stropit cu motorină și i-a dat foc! Un individ de 31 de ani a incendiat un minor

Embed:

Caz cutremurător în raionul Făleşti. Un bărbat în toată firea a stropit cu motorină un copil de 15 ani şi i-a dat foc. Individul de 31 de ani s-a supărat că minorul nu i-a dat cu împrumut un card de memorie.

Tragedia s-a produs pe o pajiște din satul Musteața, în timp ce băiatul aştepta cireada de vaci. Copilul a ajuns cu arsuri la spital, iar agresorul riscă acum până la trei ani de închisoare. 

Mama băiatului a fost cea care a anunțat poliția. Acum, rudele agresorului încearcă să o convingă să retragă plângerea de la poliție. 

"Plâng toți ca să-l iert. Am zis că nu o să-l iert și fetele mi-au spus să nu fac asta. Când s-a dezbrăcat, haina a ieșit cu tot cu piele. Mâna a ars până la cot. O să rămână cu traumă. El și așa la mine e bolnav, are epilepsie", a spus mama victimei, Larisa.

Băiatul va rămâne internat în spital încă cel puțin o săptămână.

"Copilul este cu combustie termică în zona mâinii stângi și sunt afectate degetele. A fost internat, a fost acordat primul ajutor și apoi ajutor în secție. S-a ales cu arsură de gradul I, II și pe alocuri III A", a menționat medic Spitalul Raional Făleşti, Tudor Velea.

Agresorul a fost reținut și se află în izolatorul Inspectoratului de Poliție din Fălești.

" La moment, cazul se investighează.Sunt câțiva martori din localitate care direct au arătat asupra infracțiunii în care acesta este învinuit", a afirmat procurorul Eduard Fiștic.

Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă până la trei ani de închisoare.

Lasă un comentariu