Legenda Sheriff-ului. Wilfried Balima, gata de meciul cu "Lokomotiv Moskva"

Embed:

Unul dintre cei mai titraţi fotbalişti care a jucat vreodată în campionatul Moldovei, este Wilfried Balima, care a ajuns în ţara noastră acum 12 ani din Burkina Faso.

De atunci a câştigat 10 titluri de campion, 6 cupe şi 5 supercupe ale Moldovei, iar joi alături de clubul său Sheriff Tiraspol, va încerca să învingă un club mult mai titrat, pe "Lokomotiv Moscova" în Liga Europei. Partida va fi transmisă în direct de Canal 3. 

În acelaşi timp, fundaşul de 32 de ani, este singurul fotbalist din lotul actual al Sheriff-ului care a participat în toate campaniile preliminare, dar şi în fazele grupelor din cupele europene.

"Atunci când Wilfried Balima a ajuns la Tiraspol, Balima era un nimeni. După trei ani, cinci ani, iar acum aflat la al 12-lea an la Sheriff, am reuşit să devin un idol pentru oamenii de aici. Ştiu totul despre campionatul Moldovei şi am evoluat în multe meciuri din Europa League", a spus fundaş Sheriff Tiraspol, Wilfried Balima.

Balima este un jucător versatil şi este supranumit pe bună dreptate o legendă în carne şi oase a lui Sheriff Tiraspol.

"Am jucat pe toate poziţiile posibile la acest club. Doar în poartă nu am fost. Sheriff-ul este familia mea. Nu am avut probleme de când mă aflu aici, deoarece am fost tratat ca un fiu", a mai adăugat fundaş Sheriff Tiraspol, Wilfried Balima.

Pentru Wilfried Balima şi echipa sa urmează cel mai important test din această toamnă. Joi, în direct la CANAL 3, de la ora 22:05, FC Sheriff Tiraspol o va întâlni pe Lokomotiv Moscova în etapa a treia din grupa F a Ligii Europei.

Lasă un comentariu