Locuitorii sectorului Ciocana al Capitalei şi-au spus păsul în faţa autorităţilor. Oamenii s-au plâns de starea drumurilor şi a terenurilor de joacă

Embed:

Mai mulţi locuitori ai sectorului Ciocana al Capitalei şi-au spus păsul în faţa autorităţilor. Oamenii au putut adresa întrebări reprezentanților întreprinderilor municipale, în cadrul unei întâlniri organizate de deputatul democrat Nae-Simion Pleșca. Alesul le-a promis că toate revendicările lor vor fi luate în calcul de autorităţi.

Locuitorii sectorului Ciocana s-au plâns de starea drumurilor, a curţilor de bloc şi a terenurilor de joacă. 

Au fost aduse în discuţie şi cheltuielile pentru energia termică.

"Luna asta facturile au fost mai puțin mai mici în comparație cu anul trecut. Termoelectrica are posibilitatea ca să regleze această temperatură și noi o facem deja de doi ai de zile. Orice înregistrare cu consumatorul este înregistrată, se ia atitudine și fiți siguri că orice problemă este rezolvată", a spus directorul general S.A Termoelectrica, Veaceslav Ene.

Deputatul PDM, Nae-Simion Pleșca a dat asigurări că problemele enunțate vor fi soluţionate de autorităţile municipale.

"Eu voi avea putere și timp să le sistematizez și să le pun pe masa responsabililor sau o serie de probleme elementare să încercăm împreună cu locatarii să le rezolvăm", a afirmat deputatul PDM, Nae-Simion Pleșca.

După întrevedere, a fost organizat un concert susținut de artiștii autohtoni.

Lasă un comentariu