Lupte INCENDIARE la Bălți. La turneul de muay-thai din oraș au participat peste 80 de sportivi

Embed:

Lupte incendiare la turneul de muay-thai organizat la Bălți. Zeci de sportivi din toată țara și-au dat întâlnire în sala de sport a școlii profesionale numărul 1 din oraș. Câștigătorii s-au ales cu diplome și medalii.

Potrivit responsabililor, peste 80 de sportivi au participat la turneu în cadrul căruia au fost organizate 68 de lupte.

"Câștigătorii vor primi medalii și diplome, acest lucru le va da prioritate la campionate republicane și mondiale", a spus arbitrul principal, Igor Hahlov.

La turneu a fost prezent și președintele Federației Naționale de muay-thai și kickboxing, deputatul PDM, Constantin Țuțu.

"După acest turneu va urma o serie de turnee. Avem deja o agendă bine definită. O să mergem tot anul cu așa fel de evenimente ca tinerii să fie într-o formă bună și la sfârșit de ani o să facem un turneu grandios unde vor lupta cei mai buni", a menționat deputatul PDM, Constantin Țuțu.

Turneul de muay-thai de la Bălți a fost organizat sub patronajul vicepreședintelui Parlamentului, Vladimir Vitiuc în parteneriat cu Federația Națională de muay-thai și kickboxing.

"Noi astăzi avem aici sportivi din mai multe cluburi din țară. Acest lucru demonstrează încă o dată că acest gen de sport este foarte popular. Oamenii care practică sportul și trec prin această școală sunt mai disciplinați și mai puternici", a precizat vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Vitiuc.

Muay thai-ul este un stil de lupta derivat din artele marțiale thailandeze.

Lasă un comentariu