Luxul expus în Emirate. 1.200 de modele ale celor mai renumite companii din lume au fost prezentate la o expoziţie de avioane la Dubai

Embed:

Paradisul luxului în materie de avioane de ultimă generaţie poate fi găsit, în aceste zile, la Dubai.

1.200 de aparate de zbor ale celor mai renumite companii din lume au fost prezentate în cadrul unei expoziţii. Nu sunt la îndemâna oricui, dar cei care şi le permit au de ce să dea o fugă până acolo. 

Printre vedetele expoziţiei se numără aeronavele companiei japoneze Honda.

HondaJet este primul aparat de zbor comercial al companiei nipone. Preţul avionului de 13 metri lungime este de 4,9 milioane de dolari. Acesta poate atinge o viteză de 780 de kilometri pe oră şi zboară la o altitudine de 13 mii de metri.

Şi compania Emirates Airline a venit cu o inovaţie. Aparatul de zbor are geamuri-oglindă, care le permite pasagerilor să vadă mai bine regiunile prin care zboară. Avioanele au fost dotate cu paturi confortabile şi alte facilităţi.

O companie americană a prezentat un avion supersonic, care poate ajunge de la New York la Londra în doar 3 ore şi jumătate.

În cadrul evenimentului au fost prezentate şi zeci de exponate pentru uzul privat al milionarilor. Iar cei care deţin deja un avion pot apel la serviciile acestei companii vopseşte aeronavele cu particule de diamante.

Expoziţia de avioane se va încheia pe 16 noiembrie. 

Lasă un comentariu