Mai au nevoie de doar un singur punct. Sheriff Tiraspol a plecat astăzi în cea mai importantă deplasare din istoria echipei

Embed:

Sheriff Tiraspol a plecat astazi in cea mai importanta deplasare din istoria echipei. Tiraspolenii au decis a plece mai devreme in Danemarca pentru meciul crucial cu FC Copenhaga, care va fi joi la Canal 3. 

Jucătorii Sheriff-ului au plecat cu noaptea-n cap spre Copenhaga, cu escala prin Istanbul. Conducerea echipei le-a interzis jucătorilor să facă declaraţii pe Aeroport. Nu toţi fotbaliştii, însă, au ţinut cont de interdicţiile şefilor.

Înaintea ultimei etape din faza grupelor Ligii Europa, Sheriff ocupă primul loc în clasament, având cu un punct mai mult decât Lokomotiv şi cu trei mai multe decât FC Copenhaga.

Pentru a fi sigură de calificarea în primăvara europeană, campioana Moldovei are nevoie de un punct pe terenul danezilor. Sheriff poate ajunge în faza următoare chiar dacă va pierde joi, însă în aceste condiţii, Lokomotiv nu trebuie să învingă în deplasare echipa FC Zlin. 

Gruparea tiraspoleană poate deveni prima formaţie din Moldova care trece de faza grupelor într-o competiţie europeană.

Meciul FC Copenhaga-Sheriff va fi transmis joi, de la ora 20:00, la Canal 3. 

Lasă un comentariu