Meci aşteptat. Fotbaliştii juniori ai Sheriff Tiraspol mizează pe victorie

Embed:

Fotbaliştii juniori ai Sheriff-ului aşteaptă cu nerăbdare evoluţia colegilor mai mari în grupele Ligii Europei. "Viespile", care au fost convocate la naţionala Moldovei până la 15 ani, cred că Sheriff-ul are şanse reale de a obţine victoria în partida cu echipa cehă Fastav Zlin. Meciul de la Olomouc va avea loc pe 14 septembrie şi va putea fi urmărit, în direct, la Canal 3, începând cu ora 20:00.

"Sheriff-ul trebuie să demonstreze din start că este favorită. Fotbaliştii trebuie să joace bine de la început şi să câştige", a spus mijlocaşul, Sheriff U-15, Roman Scurtul.

"Sper că echipa noastră va juca bine şi va ajunge mai departe", a zis mijlocaşul, Sheriff U-15, Nichita Horodov.

Jucătorii de la academia Sheriff-ului consideră că tiraspolenii pot ajunge în play-off-ul Ligii Europei, dintr-o grupă din care mai fac parte FC Copenhaga, Lokomotiv Moscova şi Fastav Zlin

"Sheriff-ul are şanse. Datorită jocului de echipă, a disciplinei şi a contraatacurilor rapide, ei pot să se califice în play-off-ul Ligii Europei", a spus portarul Sheriff U-15, Andrei Filipov.

Copiii-fotbalişti urmăresc cu sufletul la gură fiecare meci al campioanei Moldovei şi au jucători preferaţi în lotul "viespilor".

"Îmi place Racu pentru dăruirea şi abnegaţia sa din teren. De asemenea, îmi place Brezovec pentru felul în care gândeşte fazele şi dezvoltă acţiunile ofensive", a afirmat mijlocaşul, Sheriff U-15, Nichita Horodov.

Partida dintre Fastav Zlin şi Sheriff va avea loc pe 14 septembrie şi va fi transmisă, în direct, de Canal 3, de la ora 20:00. 

Lasă un comentariu