MECI DE ORGOLIU. Moldova va juca mâine seară cu naţionala Irlandei

Embed:

Naţionala noastră de fotbal a plecat aseară la Dublin, unde mâine va întâlni selecţionata Irlandei în preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor.

Jucătorii moldoveni le-au pus gând rău irlandezilor, care se luptă pentru calificarea la turneul final. Fotbaliştii noştri susţin că pot obţine cel puţin un egal mâine seară.

Naţionala Moldovei va susţine mâine seară ultimul meci din deplasare în actuala campanie preliminară. Din lotul nostru nu lipsesc cei mai importanţi jucători Artur Ioniţă, Alexandru Gaţcan şi Alexandru Epureanu, care au făcut declaraţii optimiste la plecarea în Irlanda.

"Principalul este să arătăm aceeaşi dăruire ca şi în meciul cu Ţara Galilor. Doar în acest caz putem spera la un rezultat bun", a spus căpitanul naționalei Moldovei, Aleandru Epureanu.

"Trebuie să facem concluzii din meciurile precedente, să facem un meci bun. Toţi aşteaptă un rezultat pozitiv, iar noi vom face tot posibilul să-l obţinem", a precizat mijlocașul naționalei Moldovei, Aleandru Dedov.

Moldova se află pe ultimul loc în grupa D, cu doar două puncte acumulate şi patru goluri marcate în opt meciuri.

De partea cealalta, Irlanda are şanse de calificare la turneul final. Irlandezii ocupă poziţia a treia, având cu un punct mai puţin decât Ţara Galilor şi cu cinci mai puţin decât liderul, Serbia.

"Nu ştiu dacă este atât de important evitarea ultimului loc sau să fii pe al treilea sau pe al patrulea. Este important să treci de calificări. Sigur. Este o pată dacă am rămâne pe ultimul loc", a menționat atacantul naționalei Moldovei, Radu Gînsari.

Partida dintre Irlanda şi Moldova se va disputa mâine seară la Dublin pe stadionul AVIVA , care are o capacitate de 50 de mii de locuri şi a costat o jumătate de miliard de euro.

Toate biletele pentru acest meci au fost vândute, fanii irlandezi fiind celebri în toată lumea pentru atmosfera pe care o crează în timpul unui meci.

La Campionatul European din 2016, suporterii irlandezi i-au făcut până și pe polițiștii francezi să cânte alături de ei.

Lasă un comentariu