Meci de palmares. Moldova va întâlni în această seară naţionala Austriei

Embed:

Naţionala noastră de fotbal va susţine în această seară ultimul meci din preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor. Jucătorii moldoveni vor întâlni acasă reprezentativa Austriei. Selecţionerul Igor Dobrovolski crede că elevii săi vor putea să-i bucure în sfârşit pe suporterii moldoveni.

Partida din această seară nu are nicio miză şi va conta doar pentru palmaresul celor două naţionale. Moldova va încheia campania preliminara pe ultimul loc, în timp de Austria nu are cum pierde poziţia a patra din grupa D.

Nationala Austriei a venit la Chişinău fără 3 jucători de bază. Printre aceştia se numără si vedeta lui Bayern Munchen, David Alaba. Selecţionerul Igor Dobrovolski speră într-o victorie în această seară.

"Încercăm acest lucru în fiecare meci. Când reuşim, când nu prea. În orice caz, echipa face tot posibilul. Băieţii dau totul pe teren, joacă şi se luptă în teren. Ce pot ei, asta fac", a spus selecţionerul naţionala Moldovei, Igor Dobrovolski.

"Vom da totul pentru a bucura toţi suporterii. Cred că ar fi foarte frumos să încheiem campania preliminară cu o victorie pe teren propriu. Sunt sigur că toţi fotbaliştii sunt gata pentru a juca şi a învinge", a declarat mijlocaşul, naţionala Moldovei, Artur Ioniță.

Meciul Moldova - Austria se disputa în această seară pe stadionul Zimbru cu începere de la ora 21si 45 de minute.

Lasă un comentariu