Meci splendid în Campionatul Angliei. Liverpool a câştigat aseară cu 4 la 3 derby-ul cu Manchester City

Embed:

Meci splendid în Campionatul Angliei. Liverpool a câştigat aseară cu 4 la 3 derby-ul cu Manchester City. Echipa antrenată de Pep Guardiola a suferit prima înfrângere în actuala ediţie de campionat.

Liverpool a deschis scorul încă din minutul 9, însă Manchester City a egalat cu cinci minute înainte de pauză, prin Sane.

Gazdele au avut o perioadă de graţie în repriza secundă, cu trei goluri consecutive marcate în nouă minute, care au tranşat soarta partidei.

Lider detaşat în clasament, Manchester City a revenit în joc și a redus din diferență, marcând de două ori prin Bernardo Silva în minutul 84 şi Gundogan în prelungiri, dar nu a mai avut timp să smulgă egalarea.

După 23 de etape, Manchester City are un avans de 15 puncte faţă de următoarele clasate, Manchester United, Chelsea şi Liverpool. Manchester United are însă un meci mai puţin disputat.

În Campionatul Spaniei, Barcelona a reușit un meci fabulos pe terenul echipei Real Sociedad. Gruparea catalană a fost condusă din minutul 34 cu 2 la 0, însă a avut o revenire incredibila. Până la finalul primei reprize, catalanii au reușit să reducă din diferenţă. În repriza secundă, Luis Suarez a egalat după un gol fabulos.

Barcelona a intrat în avantaj peste 21 de minute, Suarez reușind al doilea său gol. Scorul final a fost stabilit de Lionel Messi, care a transformat impecabil o lovitură liberă.

Barcelona ocupă primul loc în clasament, având cu nouă puncte mai multe decât a doua clasată, Atletico Madrid şi cu 19 puncte mai multe decât Real Madrid, care ocupă poziţia a patra.

Faza serii în Europa a avut loc în Campionatul Franţei, în meciului dintre Nantes şi Paris Saint Germain. Un jucător de la Nantes s-a ciocnit involuntar de arbitru, care a căzut după ce şi-a pierdut echilibrul. Aflat la pământ, centralul l-a lovit cu piciorul pe jucător, crezând că acesta l-a împins intenţionat, şi apoi i-a arătat al doilea cartonaş galben şi l-a eliminat.

Arbitrul şi-a cerut astăzi scuze pentru gestul nepotrivit, însă federaţia franceză a decis ca centralul să fie suspendat pe o perioadă nedeterminată. Paris Saint Germain a câştigat partida de aseară cu 1 la 0.

Lasă un comentariu