Meciul decisiv dintre Sheriff şi FC Zlin, mâine seară în direct la CANAL 3 de la ora 22:00

Embed:

Meci cu miză uriaşă mâine seară la Tiraspol. Campioana Moldovei, Sheriff o va întâlni pe FC Zlin în grupa F din Europa Legue, iar în cazul unei victorii echipa din stânga Nistrului ar putea deveni prima din ţara noastră care se califică în primăvara competiţiei.

Meciul decisiv dintre Sheriff şi FC Zlin se va disputa de la ora 22:00 şi va putea fi urmărit în direct la CANAL 3.

Sheriff Tiraspol ar putea obţine calificarea în şaisprezecimile Ligii Europei cu o etapă înainte de sfârşitul fazei grupelor, doar dacă se va impune în faţa lui FC Zlin şi doar dacă FC Kopenhaga nu va fi învinsă de FC Lokomotiv la Moscova, în cealaltă partidă a grupei F.

În caz contrar, soarta calificării va fi decisă în ultima etapă care va avea loc în data de şapte decembrie.

Antrenorul campioanei Moldovei, Roberto Bordin, şi căpitanul, Mateo Susic, spun că nu o vor subestima pe FC Zlin, chiar dacă gruparea din Cehia este cotată cu şansa a doua. În prima etapă, Sheriff şi Zlin au încheiat la egalitate, scor 0:0, partida disputată la Olomouţ.

În grupa F, FC Kopenhaga şi Sheriff împart primele două locuri cu şase puncte. Pe poziţia a treia se află FC Lokomotiv cu cinci puncte, iar FC Zlin este pe ultima cu două puncte.

Mâine-seară în direct la CANAL 3 vor fi transmise ambele partide din această grupă. De la ora 20:00 va fi confruntarea dintre FC Lokomotiv Moscova şi FC Kopenhaga, iar de la 22:00, meciul dintre FC Sheriff Tiraspol şi FC Zlin.

Lasă un comentariu