Meciul dintre Chelsea şi Barcelona, astăzi, în direct la CANAL 3 de la ora 21:45

Embed:

Două dintre cele mai iubite echipe europene de fotbal, Chelsea şi Barcelona, se întâlnesc din nou în Liga Campionilor, după o pauză de şase ani. Ultima confruntare dintre cele două cluburi a avut loc în 2012. Atunci, britanicii i-au eliminat pe catalani în semifinale. 

Chelsea şi Barcelona îşi vor măsura forţele la Londra, în prima manşă a optimilor competiţiei. Partida va fi urmărită cu sufletul la gură de frații gemeni de la Petrocub Hîncești, Valeriu și Andrei Macrițchi. Va fi un meci tensionat, pentru că Valeriu ţine cu Barça, iar Andrei - cu Chelsea.

"Eu cred că în etapa următoare va trece Barcelona, dar Barcelonei îi va fi foarte greu. Chelsea în ultimul timp nu prea arată rezultate bune, însă au câștigat în cupă și campionat cu scor mare", a spus fundașul FC Petrocub Hîncești, Valeriu Macrițchi.

"Îmi place Antonio Conte cum îi motivează pe jucători, strigă la ei, mereu sunt în tonus și ei vor fi foarte motivați să ajungă mai departe", a precizat mijlocașul FC Petrocub Hîncești, Andrei Macrițchi.

Miercuri, însă, fraţii Macriţchii o vor susţine pe Manchester United în meciul din deplasare cu Sevilla, pentru că ambii simpatizează  echipa antrenată de Jose Mourinho.

"Manchester United a avut noroc că a picat cu Sevilla. Sevilla nu este într-o formă bună acum, în ultimele meciuri nu câștigă. Cred că United va trece, nu cu ușurință, dar la o diferență de 2-3 goluri", a mai adăugat fundașul FC Petrocub Hîncești, Valeriu Macrițchi.

Partida de astăzi, dintre Chelsea şi Barcelona, şi cea de mâine, dintre Sevilla şi Manchester United, vor fi transmise în direct de CANAL 3, la ora 21 şi 45 de minute. 

Lasă un comentariu