Meciul suporteriţelor. Jucătorii Sheriff-ului vor fi susţinuţi de neveste şi iubite

Embed:

Sheriff Tiraspol are o motivație în plus pentru a face o figură frumoasă în meciul cu FC Copenhaga din Liga Europa, care va fi difuzată joi la Canal 3.

Nevestele şi iubitele jucătorilor şi-au anunţat prezenţa în tribune şi vor face galerie echipei favorite. Printre fanale înfocate va fi şi soţia lui Ion Jardan, Alexandrina, care şi-a pregătit deja vestimentaţia pentru acest meci. 

Nu doar fotbaliştii clubului Sheriff Tiraspol aşteaptă cu nerăbdare partida cu FC Copenhaga din grupele Ligii Europei, ci şi soţiile lor. Nevasta fundaşului "galben-negrilor", Ion Jardan, Alexandrina, a mărturisit că va susţine din tribune echipa tiraspoleană în meciul cu campioana Danemarcei.

"Fiecare meci este o emoţie. Cu siguranţă, voi fi la stadion joi. Mi-am pregătit şi un tricou FC Sheriff, aşa că o să mă vedeţi în tribune", a spus soţia lui Ion Jardan, Alexandrina Jardan.

"Am analizat echipa Copenhaga, am analizat ultimul meci dintre Copenhaga şi Lokomotiv, 0-0. Este o echipă puternică, masivă. Va fi un meci foarte greu, aş spune", a precizat fundaşul Sheriff Tiraspol, Ion Jardan.

Povestea de dragoste dintre Ion şi Alexandrina a început acum un an şi jumătate. Jurnalista l-a invitat pe fotbalist pentru un interviu şi, de atunci, ei sunt nedespărţiţi.

"A fost acel moment când vezi o persoană şi îţi dai seamă că ceva este. Adică ceva s-a aprins acolo la tine în suflet", a mai adăugat soţia lui Ion Jardan, Alexandrina Jardan.

"Din primele discuţii am înţeles că este sufletul pereche, este persoana potrivită. Ne completăm foarte bine", a zis fundaşul Sheriff Tiraspol, Ion Jardan.

Partida dintre Sheriff şi FC Copenhaga se va juca joi, 28 septembrie, şi va fi transmisă în direct de Canal 3 de la ora 22:00.

Lasă un comentariu