Medaliatul cu bronz, Serghei Marghiev, primit cu aplauze și imnul de stat la aeroportul din Chișinău

Embed:

Atletul moldovean Serghei Marghiev, care a obţinut singura medalie pentru Moldova la Universiada de la Taipei din acest an, a revenit acasă. La aeroportul din Chişinău, medaliatul cu bronz a fost întâmpinat cu ropote de aplauze de membrii familiei şi colegii din Brigada de Poliţie "Fulger", unde este angajat din luna martie.

Serghei Marghiev a cucerit bronzul la aruncarea ciocanului. El a reuşit o performanţă de 74,98 de metri, fiind depăşit de doi atleţi din Belarus şi Polonia.

Atletul a fost întâmpinat pe Aeroportul din Capitală de familie şi colegi.

Mândri de succesul lui Serghei sunt şi colegii lui din cadrul Brigăzii de Poliţie cu destinaţie Specială "Fulger".

La Brigada de Poliţie cu Destinaţie Specială "Fulger" activează maeştri ai sportului la judo, sambo, karate, lupte corp la corp, actuali sau foşti campioni naţionali şi europeni. Pozele lor sunt puse la loc de cinste pe acest panou de onoare, iar în curând aici va apărea şi fotografia lui Serghei Marghiev.

Marghiev spune că s-a antrenat foarte mult pentru a obţine această performanţă şi speră să cucerească într-o bună zi şi titlul de campion mondial.

Până acum, Serghei Marghiev a obţinut la diferite competiţii internaţionale câte două medalii de aur şi argint, şi trei medalii de bronz.

Moldova a participat la Jocurile Mondiale Universitare din acest an, care se desfăşoară la Taipei, Taiwan, cu 13 sportivi. În total, la cea dea 29-a ediţia a Universiadei au participat aproximativ 10.000 de sportivi din 170 de ţări.

 

Lasă un comentariu