Meniu sănătos de Revelion

Mai avem puțin până la Revelion. Și cu siguranță mulți au început deja să facă meniul. Ne-am gândit să vă oferim câteva idei pentru o masa de Crăciun,cu bucate gustoase și fără kilograme în plus.  

Nu ne imaginăm masa de sărbătoare fără salata Olivie care a devenit un simbol al Revelionului, dar și un pericol pentru silueta nostră.

Și pentru că antrenoarea de fitness Neonelia Guţu este adepta unui mod sănătos de viață, a venit cu o rețetă nouă și care nu îngrașă.

În rețeta originală este folosit salamul Parizer, în cea a Neoneliei, însă acesta este înlocuit cu carne de pui sau la dorinţă cea de curcan. În rest, ingrediente sunt aceleași.

După ce am pregătit salata, trecem la cozonac, mai exact cozonac cu terci de ovăz. Se prepară ușor și mai e și sănătos.

În loc de zahăr, antrenoarea foloseşte esență de stevie. Siropul este un înlocuitor al zahărului și poate fi consumat chiar și de diabetici.

Acadelele pentru copiii pot fi gustoase și fără pic de zahăr. Aveți nevoie doar de brânză, căpşuni proaspete, fulgi de cocos şi miere.

Ingredientele se amestecă până se obține o compoziţie omogenă.

Dulciurile se pun apoi la frigider pentru de o oră, după care se pun în ciocolată neagră și se decorează cu fulgi de cocos, migdale sau alune.

Vă dorim poftă mare şi Sărbători fericite!

Lasă un comentariu