Mesaje pentru locuitorii Capitalei, adresate de mai multe personalităţi notorii. Pe 14 octombrie, în PMAN va fi organizat un concert

Embed:

Mai multe personalităţi notorii din ţara noastră au adresat mesaje de felicitare locuitorilor Capitalei, cu prilejul aniversării a 581 de ani de la prima atestare documentară a Chişinăului. Ele şi-au amintit despre clipele frumoase pe care le-au petrecut în acest oraş. 

"Aici au fost primele amoruri, primele dezamăgiri, primele regrete. Dă doamne să avem acest oraş păstrat în această activitate care este şi La mulţi Ani", a spus compozitorul Eugen Doga.

Artiştii care au cântat în repetate rânduri despre Chişinău i-au urat La mulţi ani!

"Chișinăului îi doresc o viață din ce în ce mai frumoasă, pentru că eu cred în oamenii care trăiesc aici", a zis interpreta Tania Cerga.

"Doamne, prin câte ţări am fost, întotdeauna am dus dorul Chişinăului deoarece avem un oraş foarte frumos, verde", a afirmat interpreta Lidia Botezatu.

Interpreții îi invită pe locuitorii Chişinăului la concertul organizat cu prilejul Zilei Orașului, care va avea loc sâmbătă în Piața Marii Adunări Naționale.

"Iubiţi chişinăuieni şi oaspeţi ai Capitalei, vă aşteptăm cu mare drag pe data de 14 octombrie să ne fiţi alături să vă cântăm cu mult drag", a zis interpreta Mariana Bulicanu.

Invitatul special al sărbătorii va fi interpretul din România, Ștefan Bănică, care i-a urat "La mulţi ani!" oraşului Chişinău. 

Şi maestrul Gheorghe Urschi a avut o aparţie surprinzătoare în acest sens.

Chișinăul împlinește 581 de ani de la prima atestare documentară.  

Lasă un comentariu