Mesajul Mitropolitului. ÎPS Vladimir îndeamnă oamenii să-i ajute pe cei nevoiaşi

Embed:

De Crăciun pe stil vechi, Mitropolitul Moldovei a venit o felicitare pentru creştini, dar şi cu un mesaj. Înaltpreasfinţitul Vladimir i-a îndemnat pe credincioşi să fie, în această perioadă, mai buni, să îi ajute pe cei nevoiaşi şi să ofere daruri.

"Hristos se naşte, slăviţi-l! Cu aceste frumoase cuvinte de îndemn se adresează către noi iubiţi fraţi, surori, biserica noastră ortodoxă. Astăzi noi îl cinstim în rugăciunile sale şi îl slăvim pe Domnul nostru Isus Hristos, care s-a născut în iesleie Bethleemului", a spus mitropolitul Moldovei, ÎPS Vladimir.

De asemenea, capul bisericii ortodoxe din Moldova i-a îndemnat pe creştini să fie, de Crăciun, alături de familiile lor şi să-i ajute pe cei mai puţin fericiţi.

"Trebuie să ne străduim în această zi să ne felicităm unul cu altul, să aducem colinde, să aducem daruri frumoase pentru toţi care ne înconjoară. Dar este foarte frumos ca în această zi să-i vizităm pe cei nevoiaşi, sa-i vizităm pe cei bolnavi ca şi dânşii să simtă ziua prăznuirii, să simtă această măreaţă sărbătoare", a mai adăugat mitropolitul Moldovei, ÎPS Vladimir.

Un interviu exclusiv cu Înaltpreasfinţitul Vladimir, realizat de jurnalistul PRIME Alexei Lungu, urmăriţi mâine, la Primele Ştiri de la ora 21:00.

Lasă un comentariu